Passa al contingut principal

CORPUS CHRISTI

El Papa Francesc amb Jesús Eucaristia

Hi ha una dita popular castellana que diu així: "Tres jueves hay en el año que relucen más que el sol, Jueves Santo, Corpus Christi y el día de la Ascensión".
Eren tres celebracions que sempre s'esqueien en dijous. Actualment han sigut traslladades  i es celebren el diumenge següent el Corpus i l'Ascensió.
Corpus Christi vol dir EL COS DE CRIST. És una festa en que honorem a JESÚS que és present en l'Eucaristia.
En aquesta diada, s'adora a Jesús Eucaristia i es fan Processons pels carrers i places dels pobles, cantant, agraint i lloant el seu gran Amor.
És un misteri molt gran, és el més gran dels miracles: JESÚS es queda amb nosaltres per sempre amagat en un bocí de pa, perquè sap que el necessitem.
Com no donar-li gràcies per tant d'Amor?
Els nens i nenes que us esteu preparant per la Primera Comunió, doneu-li gràcies cada dia i demaneu-li que prepari bé el vostre cor.
No ho mereixem. No mereixem tant d'Amor. És un regal molt gran que Ell s'hagi quedat amb nosaltres per sempre.
GRÀCIES JESÚS PEL VOSTRE IMMENS AMOR!!!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MARE DE DÉU DELS TURERS

Mare de Déu dels Turers (Banyoles - El Pla de l'Estany) "Cantarem amb alegria vostres goigs, Verge Sagrada. Ajudeu-nos, oh Maria, dels Turers intitulada" (Goigs a la Mare de Déu dels Turers)   Margarida africana

DALIA ROSADA

Flor de Dalia Flor de gran belleza. Tiene su origen en Méjico, y actualmente es la flor nacional de Méjico. Recibe su nombre del botánico sueco Anders Dahl. En Méjico se ha establecido que el día nacional de la Dalia sea el 4 de agosto. Es muy vistosa y majestuosa. Hay muchas variedades de dalias. Florecen en verano.

CAMAMILLA

Camamilla Petita flor perfumada i curativa. Mareta! Ensenyeu-nos a agraïr a tantes persones que alleugen el sofriment amb els seus serveis, però sobretot amb la seva dedicació.