Passa al contingut principal

CERCO EL VOSTRE ROSTRE, SENYOR!

Sagrari amb el rostre de Crist a l'altar major de l'església de San Francisco de Santiago de Compostela.

Han passat molts d'anys. Era una jove pelegrina a Santiago de Compostela, i entrant a l'Església de San Francisco, esguardant el Sagrari, descobrí el Rostre de Jesús.
Sabem que Jesús és al Sagrari, no el veiem, però per la fe ho creiem fermament.
Aquell Rostre davant el Sagrari la va fer pensar en Jesús que sempre ens espera amatent.
Cerquem el vostre Esguard, Senyor, com l'estimada cerca la mirada de l'Estimat.
I sabem que Vós sempre ens esteu esguardant amb tant d'Amor!
Agraïm aquest Bé tan gran, l'Eucaristía, i afanyem-nos a cercar sempre amb deler la Mirada amorosa de l'Estimat.
Gràcies Jesús de restar amb nosaltres per sempre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DONDIEGO DE NOCHE (MIrabilis jalapa)

Dondiego de noche Bella flor veraniega de distintos colores alegres y vistosos. Se abren al caer la tarde, durante toda la noche están abiertas, y se comienzan a cerrar al acercarse el mediodía. Emanan una fragancia fuerte y dulce. Es una planta que se propaga muy fácilmente y no necesita grandes cuidados. Pidamos a la Virgen María que sepamos comunicar fortaleza y dulzura a nuestro alrededor. Ella, como buena Madre, desea darnos siempre todo lo mejor. Ella es la que siempre nos conduce a su Hijo, a Jesús. Que seamos dóciles como María en hacer siempre la voluntad de Dios.

EL GESSAMÍ

El Gessamí o llessamí Petita flor perfumada, blanca, senzilla, humil... Ensenyeu-nos, Mare, a descobrir l'encant de fer i de cuidar els petits detalls del dia: un somriure, una paraula amable, un agraïment... Petites flors perfumades que donen goig al viure.

CAMAMILLA

Camamilla Petita flor perfumada i curativa. Mareta! Ensenyeu-nos a agraïr a tantes persones que alleugen el sofriment amb els seus serveis, però sobretot amb la seva dedicació.